Witgoedservice

Wasgoed.com witgoedreparaties en service in Leeuwarden e.o.

Bent u op zoek naar een betaalbare monteur voor uw wasmachine, koelkast, vaatwasser, droger of ander witgoed apparaat. Natuurlijk wilt u dat uw apparaat direct gemaakt wordt, want het is vervelend om zonder te zitten. U vindt het ook belangrijk om van te voren te weten wat dat gaat kosten. Zeker als u twijfelt of uw machine de reparatie nog wel waard is.

Wasgoed.com biedt daarom een snelle en betrouwbare witgoedservice voor een vaste prijs: €39,-. Dat is inclusief voorrijkosten en 30 minuten arbeidsloon. U betaalt alleen het reparatiebedrag en eventueel de onderdelen die we moeten vervangen. Is uw wasmachine, droger, vaatwasser of koelkast niet te repareren, dan krijgt u het reparatiebedrag terug bij de aankoop van een nieuwe machine.

Snelle witgoedreparatie voor een vaste prijs: €39,-

In de meeste gevallen is de storing van uw machine direct op te lossen. Wij weten vrijwel direct wat het probleem is en wat de reparatie van uw wasmachine, koelkast, droger of ander witgoed apparaat gaat kosten. Soms hebben we iets langer nodig dan 30 minuten om uw witgoedapparaat te repareren. We rekenen dan €15,- per kwartier voor de extra tijd. U hoort altijd van te voren wat de reparatie gaat kosten.

Reparatiebedrag terug bij aankoop van een nieuwe machine

Als uw machine niet te repareren is of als het voordeliger is om een nieuw apparaat aan te schaffen, dan zijn wij daar duidelijk over. Kiest u ervoor om bij ons een nieuwe wasmachine, droger, vaatwasser of koelkast aan te schaffen, dan brengen wij het bedrag van €39,- in mindering op het aanschafbedrag. De machine die wij aanbieden zijn geselecteerd op duurzaamheid, zuinigheid en prijs-kwaliteitverhouding. Het afvoeren van oude witgoed-apparaten is gratis.Servicebezoek aanvragen
Voornaam:
Achternaam:
Straat:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Klachtomschrijving:
  • betrouwbare witgoedreparatie voor een vaste prijs: € 39,-
  • online gemeld, vandaag nog een afspraak
  • vrijwel alle onderdelen direct op voorraad
  • 3 maanden garantie op de reparatie
  • reparatiebedrag terug bij aankoop van een nieuwe machine